Gyurkity Péter

Alakulóban a HTC 11 specifikációja

Külső forrás szivárogtatott ki néhány hardveres részletet a soron következő telefonról.

A HTC továbbra sem tudja visszanyerni korábbi lendületét, bár a gyártónak azért legalább sikerült lefaragnia a veszteség mértékéből. A HTC 10 viszont szintén nem váltotta meg a világot, ezért a soron következő generáció esetében több változtatásra is számíthatunk.

Egy kínai forrás szivárogtatott ki néhány információt a napokban a világhálón, amiből kiindulva már következtethetünk az új generáció elsődleges képviselőjének összetételére. Eszerint az új fejlesztés már egy valamivel nagyobb, ezúttal 5,5 hüvelykes érintőképernyőt kapna, amely a Quad HD, azaz az 1440 x 2560 pixel felbontást támogatná. Ez természetesen a fizikai méret tekintetében jelentene változást a HTC 10-hez képest, miközben az előlapi kamera már egy 8 megapixeles példány lenne.

A hátoldali főkamera ismét egy 12 megapixeles modulra épülne, ezért itt valószínűleg a lencsén és az érzékelőn javítanának, bár erről nem jelentek meg részletek. A korábban többnyire megbízhatónak bizonyult forrás szerint nem számíthatunk iker-kamera modul alkalmazására, ez tehát elmarad, arról pedig továbbra sincs hír, hogy a cég pontosan milyen processzort, valamint akkumulátort helyezne el a burkolat alatt. Az optikai képstabilizáció, a méretes, lehetőleg 4000 mAh körüli akkumulátor, valamint az IP67-certifikáció megjelenésében egyelőre csak reménykedhetünk, mint ahogy arról sem esett szó, hogy a hivatalos megjelenésre mikor kerülne sor.

Tekintettel arra, hogy a jelenlegi zászlóshajó idén május közepén rajtolt el, reménykedhetünk egy MWC körüli bemutatkozásban, de itt még további részletekre lesz szükség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!