Gyurkity Péter

Érkezőben a módosított HTC 10

Erre utal egy renderkép, amely a HTC Bolt közelgő megjelenését vetíti előre.

A tajvani gyártó legutóbb bemutatott zászlóshajója viszonylag kedvező fogadtatásra talált az elemzők és a szaklapok körében, ezt azonban az eddigi információk alapján nem követte nagy vásárlói roham. A HTC 10 egy módosított változata viszont hamarosan szintén bemutatkozhat a nagyközönség előtt.

A számos hírt korán kiszivárogtató Evan Blass (@evleaks) szellőztette meg az új rendert, amelyen már a HTC Bolt látható. Ez a típus sok tekintetben a piacon lévő csúcskategóriás változatra hajaz, bár egyelőre csak a külső alapján mondhatjuk el ezt, néhány változtatás azonban már a kép alapján is jól látszik. Ezek között sorolják fel a kamerák elhelyezésének módosítását, amely mind az előlapon, mind pedig a hátoldalon jól kivehető, de úgy tűnik, hogy a dual-SIM opciót kínáló SIM-tálca is kisebb átalakításon esik át.


A dizájn egyértelműen hasonlít a HTC 10 esetében alkalmazott külalakra, itt viszont fontos lépés, hogy az Apple példáját követve eltávolították a hagyományos 3,5 mm-es jack csatlakozót, vagyis a fejhallgatókat kizárólag az új USB Type-C dugón keresztül használhatjuk majd. Azt sajnos nem tudjuk, hogy a burkolat alatt milyen hardveres komponenseket helyeztek el, a renderképből mindössze az derül ki, hogy az ezüst színben pompázó változat mindenképpen megjelenik majd a boltokban, ezt azonban talán követi majd néhány egyéb példány is.

A képen egyébként az október 18-i dátum látható, amely jó eséllyel a hivatalos bemutatót vetíti előre, ezt azonban nyilván megelőzi majd a Google október 4-i eseménye, amelyen nagy valószínűséggel a szintén a HTC által legyártott két Pixel-okostelefonról rántják majd le a leplet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!