Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC két Nexus-telefonja

Erre utalnak a kiszivárgott képek és az amerikai szabályozó hivatal oldalán felbukkant adatok.

Az elmúlt hónapokban több alkalommal írtunk arról, hogy a Nexus család idei új tagjait jó eséllyel a tajvani HTC készíti majd elő a piaci megjelenésre, ez pedig már nagyon közel van. Az elmúlt napokban kiszivárgott információk között képeket, illetve hivatalos típusszámokat is találunk.

Elsőként néhány új felvétel bukkant fel a világhálón, ezek szerint pedig a páros a külső terén nem nagyon tér majd el egymástól, itt leginkább a méretben találunk majd különbséget. Az állítólag kereken 5 hüvelykes kijelzővel érkező Sailfish külalakját vehetjük most közelebbről szemügyre, a Marlin pedig ettől valamivel nagyobb lesz a maga 5,5 hüvelykes érintőképernyőjével. Egyes vélemények szerint az új telefonok leginkább a Nexus 4 és az iPhone ötvözeteként jellemezhetők, ehhez lekerekített sarkok, illetve hátoldali ujjlenyomat-olvasó társul majd.


Nem sokkal később az amerikai FCC oldalán is felbukkant a két új típus, amelyek sorrendben a G-2PW2100, illetve a G-2PW4100 jelölés alatt szerepelnek az adatbázisban. Itt ezúttal már biztosra mehetünk, hiszen a mellékelt magyarázat szerint a felhasználói kézikönyv végleges változata a Google hivatalos oldalán lesz majd később elérhető, vagyis valóban az új Nexus-párosról van szó. A hardveres részleteket sajnos nem sorolják fel, mindössze annyi derül ki, hogy az amerikai LTE-sávok, valamint a WiFi és a Bluetooth támogatása is megoldott, bár azt a korábbi pletykákból már tudjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk.

Ahogy említettük, a hivatalos bemutató közel lehet, ám ezzel kapcsolatban a HTC még hallgat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!