Gyurkity Péter

Szeptemberben jön a HTC Desire 10

Mégpedig két változatban, bár eddig csak az egyik példány részleteit ismerjük.

A Venture Beat portál szellőztette meg a hírt, miszerint a HTC már készül a Desire 10 okostelefon piacra dobására, ezt pedig valamikor szeptemberben valósítanák meg. A család több példánya bukkant már fel az idei évben, ezek azonban meglehetősen vegyes fogadtatásra találtak, van tehát bőven hely az újításra.

Az @evleaks hírfolyamában ezt követően két kép is felbukkant, ezek a fehér, illetve a fekete színben érkező változatot mutatják meg nekünk. Ami a hardveres részleteket illeti, itt egyelőre kizárólag a Desire 10 Lifestyle listáját ismerjük, a másik változat továbbra is ködbe burkolózik. Eszerint a Lifestyle egy 5,5 hüvelykes, 720p felbontást támogató kijelzőt kapna, ehhez pedig egy közelebbről meg nem nevezett, négymagos Snapdragon chip, 3 GB memória, egy 32 GB-os belső tároló, egy 13 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera, 1080p-videórögzítés, Boomsound Hi-Fi Edition sztereó hangszórók, valamint több színben elérhető, matt külső csatlakozna.

A Desire 10 Pro hardverével kapcsolatban eddig semmilyen információ nem látott napvilágot, bár az említett képek már ezt a telefont ábrázolják, egyelőre puszta render formájában. Nagy kérdés, hogy ez utóbbi mennyiben tér majd el testvérétől, vagyis a páros (a Desire család esetében az utóbbi időben megszokott módon) ezúttal is a középkategóriát célozza majd meg, vagy netán a Pro révén már a csúcskategória felé kacsingatnának-e. A képek alapján az jól látszik, hogy ez utóbbi változat hátoldalán egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott, a többi részletre azonban még várnunk kell.

A szeptemberi megjelenés révén ez nem lesz hosszú várakozás, a HTC-nek előbb-utóbb lépnie kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Mindenesetre elég fura specifikációi vannak a Lifestyle-nak (a neve is az mondjuk :D).

    Csak HD kijelző, ami nem 800-as Snapdragont sejtet, hanem legjobb esetben is 600-ast, ennek ellenére 3 GB RAM, ami azért nem kevés, és egy ilyen készülékhez talán sok is... Vétéef? :D
    (Tudom, manapság nem ritka a 6 GB RAM sem, de azért a 4 GB RAM elterjedtebb a felsőkategóriában, és tavaly még 3 GB körül jártak, igaz, 2014-ben is voltak már 3 GB-os flagshipek).
  • hungi #3
    A specifikáció a cikk elején másik modellhez tartozik, a cikkíró is jelezte hoy a pro jellemzőiről még semmit nem lehet tudni... szövegértés nulla?
  • hungi #2
    A specifikáció a cikk elején másik modellhez tartozik, a cikkíró is jelezte hoy a pro jellemzőiről még semmit nem lehet tudni... szövegértés nulla?
  • Atyuska #1
    A fenti paraméterekkel Pro-nak korántsem lehetne nevezni ezt a kategóriát, max középmezőnynek.