Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC Desire 10

A tajvani cég a zászlóshajó után egy olcsóbb megoldással kedveskedne a vásárlóknak.

A HTC idén némileg jobban szerepelt az utóbbi években megszokott teljesítményhez képest, új csúcskategóriás okostelefonjuk ugyanis mind a szakértők, mind pedig a felhasználók elismerését kiváltotta. A nem túl kedvező ár megakadályozta az igazi áttörést, ezért most egy olcsóbb példánnyal próbálkoznak.

Az új variáns várható érkezéséról szóló hír sajnos nem magától a gyártótól származik, erről ezúttal is a szegmensben jól ismert kiszivárogtató, Evan Blass, azaz @evleaks számolt be a napokban. Az eredeti értesülést egy kép egészítette ki, amely az eddig megjelent pletykákra épül, vagyis szintén nem egy konkrét prototípust vagy előzetes példányt ábrázol, de a semminél nyilván ez is jobb. Fontos szempont, hogy a cég a vékonyabb pénztárcával rendelkezőket célozza meg, vagyis egy némileg visszafogottabb, ám egyben olcsóbb készülékre számíthatunk.


Ennek megfelelően az új jövevény a HTC Desire 10 néven jelenne meg a piacon, tovább bővítve az eddig is meglehetősen népes családot. Megszokhattuk, hogy ezen név alatt évente több eltérő példány is felbukkan egyes régiókban, bár számos típus kizárólag a tajvani, illetve a tágabb értelemben vett délkelet-ázsiai vagy ázsiai régióban vált csak elérhetővé. Blass szerint a hivatalos megjelenésre ezúttal a harmadik negyedévben kerülne sor, ez már elkezdődött, vagyis a debütálás nem lehet messze.

Pontos hardveres és szoftveres részleteket nem ismerünk, bár a kép alapján valószínű, hogy az E9+ dizájnjából emelnek át néhány vonást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!