Gyurkity Péter

Képen látható a HTC One M10

A HTC új zászlóshajója kivitelét tekintve valóban eltér az eddigi vonaltól, a változás szembetűnő.

A napokban ismét felbukkantak újabb részletek a tajvani gyártó soron következő csúcskategóriás készülékével, pontosabban annak külsejével kapcsolatban, ezen részleteket pedig ezúttal egy fotó is alátámasztani látszik. A HTC újragondolta a dizájnt, így az M10 inkább a riválisok egyes megoldásaira hasonlít.

A többnyire megbízható információkat közlő @evleaks jóvoltából jelent meg a hír, miszerint a One M10 előlapján már nem fogjuk megtalálni a szokásos, HTC-logót is felvonultató fekete sávot. Ez azért lenne meglepő húzás, mert a gyártó részéről korábban elhangzott olyan nyilatkozat, hogy a kapacitív gomboknak is helyt adó sáv a BoomSound-hangszórók által elfoglalt helyet fedi, márpedig ennek hiányában érzékelhető módon romlana a csúcskategóriásnak szánt készülékek hangzása. Most azonban egy fotó is megjelent, amely teljes valójában mutatja meg nekünk az M10 előlapját, erről pedig szintén hiányzik az említett sáv.

Amennyiben hihetünk a felvételnek, a HTC valóban újragondolta a külalakot, ennek köszönhetően pedig az M10 inkább a riválisok egyes készülékeire, így például a Meizu Pro 5-re hajaz, mintsem saját közvetlen elődjére. A korábbi hírekben egyébként a hardvert is kivesézték, eszerint egy 5,1 hüvelykes AMOLED-kijelzőre, Quad HD felbontásra, a Snapdragon 820 chipre, 4 GB RAM-ra, valamint egy 32 GB-os, kibővíthető tárolóra számíthatunk, amelyet egy 12 megapixeles UltraPixel hátoldali kamera egészítene ki, mégpedig lézeres autófókusszal - az előlapi gomb pedig egy ujjlenyomat-olvasót is tartalmazna.

A hivatalos bemutatóra valószínűleg nem kell már sokat várnunk, erre néhány héten belül sor kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!