Gyurkity Péter

Áprilisban jöhet a HTC One M10

Sok a megmaradt kérdőjel, a kisebbik testvér azonban már korábban befuthat.

Novemberben, majd pedig ezt követően december közepén is újabb részletek jelentek meg a HTC One X9 hardveres és szoftveres összetételével, valamint a várható megjelenéssel kapcsolatban, az új zászlóshajó azonban továbbra is homályba burkolózik. Egy részletes összefoglaló most ennek eloszlatását kísérli meg, némi sikerrel.

Mivel a TENAA jóvoltából már tudjuk, hogy az X9 inkább a középkategóriában hivatott vitézkedni, továbbra is fontos kérdés, hogy a HTC 2016-ban mivel próbálja majd meghódítani a fanatikusok szívét. Már a névvel kapcsolatban sem tiszta a kép, hiszen itt először a HTC O2 elnevezés bukkant fel, majd pedig ennek állítólagos törlését követően a HTC Perfume, illetve az eredetileg is megszellőztetett One M10 címke került előtérbe - előbbiről szintén nem tudjuk, hogy mindössze házon belül használt kódnévnek szánják, vagy a piacon is ezen név alatt jelenik-e majd meg a készülék.

A hardvert illetően fontos részlet, hogy az új Snapdragon 820 chip lenne a telefon szíve, ehhez egy 5 és egy 6 hüvelykes kijelző (valószínűleg két különböző változat révén), az ehhez kapcsolódó 1080p vagy Quad HD felbontás, az A9 esetében már látott ujjlenyomat-olvasó, sztereó hangszórók, valamint az Android 6.1 Marshmallow és a cég saját Sense 8 kezelőfelülete társul majd. Az UltraPixel kamerának jó eséllyel végleg búcsút mondhatunk, de azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen típusokat alkalmaznának.

A megjelenésre áprilisban keríthetnek sort, a hivatalos ár (a hagyományoknak megfelelően) 650 dollár lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!