Gyurkity Péter

Jön a HTC M9+ műanyag változata

A gyártó alacsonyabb áron kínálná új készülékét, amely többnyire azonos hardvert kínál.

Éppen egy hónappal ezelőtt írtunk a HTC M9 két további változatának hivatalos bejelentéséről, amely többé-kevésbé a korábban megjelent pletykák és külső értesülések részleteit igazolta vissza. Most a cég a jelek szerint egy további példánnyal készül, amely elsősorban a külső esetében mutatna változást.

Ahogy arra az utóbbi években számos alkalommal volt már példa, ezúttal is a kínai szabályozó hatóság, a TENAA, hivatalos oldalán bukkantak fel újabb információk, az ilyenkor szokásos hardveres lista és az előzetes képek kíséretében. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy a HTC egy műanyag változattal készül, amely szinte minden tekintetben az egy hónappal korábban ismertetett M9+ okostelefonra építene, ám ezúttal műanyag burkolatot kínálna a felhasználóknak. A hardver ismerős lehet a témát figyelemmel kísérőknek, hiszen az 5,2 hüvelykes, Quad HD felbontást kínáló kijelző, a 2,2 GHz-en futó nyolcmagos chip, a 3 GB RAM, a 20 megapixeles hátoldali és az előlapi UltraPixel kamera kivétel nélkül szerepeltek az április eleji felsorolásban, mint ahogy a microSD és az ujjlenyomat-olvasó sem hiányzik innen.

A műanyag külső jó eséllyel már a megjelenés pillanatában alacsonyabb kereskedelmi árat enged majd meg a cégnek, bár az nem világos, hogy az okostelefon Kínán, illetve a tágabb értelemben vett ázsiai régión kívül pontosan mikor és milyen menetrendben bukkanna fel. Mivel az E9+ egy ennél nagyobb, egészen pontosan 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, még nem egészen világos, hogy a két telefon az ár tekintetében hogyan viszonyul majd egymáshoz, de talán nem lesz akkora az eltérés, amire egyesek eredetileg számítottak, amikor még csak az első két példányt ismertük.

A hivatalos bejelentésről és a várható megjelenési dátumról természetesen mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeR #1
    akkor ez majd olvad nem deformalodik?
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.05.08. 22:13:45