Gyurkity Péter

Itt a HTC M9 Plus és E9+

A tajvani cég mindkét kiszivárogtatott készülékét bemutatta, ezeket továbbiak követhetik.

Már hetek óta visszatérő téma a HTC soron következő okostelefonjainak részletei, esetleges megjelenési menetrendje. Most a tajvani gyártó mindkét példány esetében megerősítette a korábbi pletykákat, sort kerítettek ugyanis a hivatalos bejelentésre, az első körben Kínában.

A HTC One M9 Plus némileg nagyobb az eredetileg bemutatott zászlóshajónál, itt ugyanis egy 5,2 hüvelykes LCD-kijelzőt kapunk, amely a Quad HD felbontást támogatja. Ehhez a MediaTek MT6795T chip társul, a maga nyolc magjával és legfeljebb 2,2 GHz-es órajelével, míg a RAM mérete 3 GB, a belső tároló 32 GB-os, a hátoldali kamera 20 megapixeles, az előlapi példány a már korábban megismert UltraPixel kamera, a fizikai méret pedig 150,99 x 71,99 x 9,61 mm. A telefon három színben (szürke, arany-ezüst, illetve arany) lesz elérhető, a megjelenésre azonban egyelőre kizárólag Kínában kerítenek sort, a többi piacon várni kell erre.


A HTC One E9+ ezzel szemben egy még nagyobb, 5,5 hüvelykes érintőképernyőre és a már említett Quad HD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontásra épül. Ezt a MediaTek MT6795M chip, 3 GB RAM, egy microSD révén bővíthető, ám alapesetben mindössze 16 GB-os belső tároló, egy 20 megapixeles hátoldali és egy 4 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 2800 mAh-s akkumulátor egészíti ki. A megjelenés sajnos szintén kizárólag az ázsiai piacon esedékes, legalábbis az első körben.

Megemlítik továbbá egy E9 okostelefon megjelenését is, ez utóbbi 1080p felbontást, 2 GB RAM-ot, valamint egy 16 megapixeles hátoldali kamerát kínálna, a debütálásról azonban nem árultak el részleteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!