Berta Sándor

Miniatűr e-könyv olvasó az Alcateltől

A gyártó szembemegy a trendekkel, legújabb elektronikus könyvolvasójuk mindössze 3,5 hüvelykes kijelzőt kapott.

A Magic Flip készülék prototípusát már az idei Consumer Electronics Show (CES) keretében bemutatta az Alcatel, amely most egy videót is nyilvánosságra hozott a termékről. Az e-könyvolvasó alig nagyobb egy hitelkártyánál. A cég ötlete az volt, hogy egy E-Ink-panelt ötvöz egy védőtasakkal és néhány kezelőelemmel, s minden más felesleges dolgot eltávolít. Az eredmény egy rendkívül vékony elektronikus könyvolvasó lett, ami kényelmesen elfér bármely nadrágzsebben.


A videót Michael Zdou menedzser jelentette meg és azt mutatja be, hogy miként működik a készülék. A tartalmakat egy különleges alkalmazás segítségével Bluetooth-kapcsolaton keresztül lehet átjátszani a mobil eszközről az e-könyvolvasóra.

Korábban arról volt szó, hogy a Magic Flip kizárólag a gyártó mobiltelefonjaival fog együttműködni, de elvileg nincs akadálya annak, hogy más gyártók termékeivel is kompatibilis legyen. Amennyiben az eszközt összekötik egy okostelefonnal, úgy képes megmutatni a beérkező hívásokat, a rövid szöveges üzeneteket és az e-maileket, valamint az esetleges tárgyalási időpontokra is felhívja a figyelmet. Emellett a kijelzőn megtekinthetők az aktuális időjárási információk is.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Magic Flip mikortól és milyen bevezető áron lesz kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!