Gyurkity Péter

Több variánst kap a HTC Desire 516

A készülék először Kínában jelenik meg, de a jelek szerint lesz belőle nemzetközi változat is.

A HTC az utóbbi hetekben több eltérő készüléket is bemutatott, külső források pedig további példányok közelgő érkezéséről számoltak be. Ezek többnyire a középkategóriát bővítik ki, mint ahogy a most beharangozott telefon is, a maga több eltérő variánsával.

A Desire 516 az első körben Kínában jelenik majd meg, ennek megfelelően az erről számot adó hír is onnan érkezett. Az ottani vásárlók már közel vannak a hivatalos debütáláshoz, ők azonban egyszerre két példányt is kipróbálhatnak majd, hiszen az 516 mellett rögtön befut a 316 is, amely az eredeti példánnyal ellentétben nem támogatná a dual-SIM opciót. Az egyéb hardveres jellemzők listáján egyébként egy 5 hüvelykes, qHD (540 x 960 pixel) felbontást támogató kijelző, valamint egy 5 megapixeles hátoldali kamera szerepel.


A Desire 516t egy négymagos, 1,3 GHz-en futó processzort kapna, amelyet minden bizonnyal a Mediatek szállít majd, ezt 512 MB RAM egészítené ki. A Desire 516w ezzel szemben már egy négymagos, 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon chipre és 1 GB RAM-ra támaszkodna, ez utóbbi pedig - legalábbis a forrás szerint - már a nemzetközi piacokon, vagyis a több régióban is megjelenne. Biztosat még nem tudunk, hiszen a gyártó egyelőre hallgat az itt megemlített telefonokról, ám mindenképpen figyelemreméltó, hogy egyszerre több változat debütálása is esedékes.

Globális megjelenés esetén a Desire 516 minden bizonnyal kedvező árat kapna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!