Gyurkity Péter

Három HTC okostelefon Európának

A HTC egy újabb példányt jelentett be, a másik kettő pedig már hivatalos árát is megkapta.

A tajvani gyártó nem is olyan rég mutatta be a Desire 310 okostelefont, amely első pillantásra egy kizárólag Kínának szánt példánynak tűnt. Hamarosan kiderült azonban, hogy európai szolgáltatók is megkapják azt, mégpedig a tavasz közepén, így érdemes végigfutni a főbb jellemzőkön.

Nevének megfelelően az új jövevény a Desire 300 módosított változata, dual-SIM kiszerelésben. Az MWC alatt ugyan nem volt látható, ám a gyártó most jelezte, hogy áprilisban Európában is megjelenik majd a telefon, mégpedig a cég első Mediatek chippel ellátott fejlesztéseként. Ez egy négymagos, 1,3 GHz-es példány, amelyet 1 GB RAM, 4 GB-os, microSD révén bővíthető belső tároló, egy 5 megapixeles kamera, valamint egy 2000 mAh-s akkumulátor egészít ki. A teljes listán az Android 4.2 mellett 3G-elérést találunk, 169 eurós ajánlott árral.


A februári kiállításon a fenti példánnyal ellentétben jelen volt a Desire 816 és 610 is, ezek középkategóriás, illetve belépő szintű megoldásként mutatkoztak be. Előbbi már ebben a hónapban megjelenik Kínában, míg Európába áprilisban fut majd be, a német Amazon oldala szerint 379 euróért előrendelhető. A végleges árat még nem szabták meg, ezt a portálon általában az előrendelési összeg alatt szokták meghúzni, vagyis még a 300 eurós szint is elképzelhető. A készülék 5,5 hüvelykes kijelzőt, 1280 x 720 pixel felbontást, LTE-elérést, 13 és 5 megapixeles kamerát, 1,5 GB RAM-ot, 8 GB-os belső tárolót, valamint az Android 4.2-es verzióját vonultatja fel.

A Desire 610 a maga 4,7 hüvelykes kijelzőjével ugyanitt 299 euróért előrendelhető, májusi kiszállítással.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!