Gyurkity Péter

Március végén jön a HTC One 2

A HTC kiküldte a sajtónak szánt meghívókat, eközben azonban az első kép is felbukkant a készülékről.

A HTC M8 már visszatérő vendégnek számít a területtel foglalkozó lapok hasábjain, ám egyre közelebb vagyunk a rajthoz, tulajdonképpen nem sok ismeretlen részlet maradt hátra. Most az első kép is felbukkant, illetve megismerhettük a bemutató dátumát.

A felvétel szokás szerint az @evleaks lapján jelent meg, ezen egy tokkal együtt szereplő változatot vehetünk közelebbről szemügyre. A kép többé-kevésbé megerősíti az előzetes hírekben szereplő részleteket, így az 5 hüvelykes kijelző, az 1080p felbontás, az előlapon szereplő iker-hangszórók, valamint az ugyanitt helyet kapó nagy, valószínűleg 5 megapixeles kamera sem tűnik véletlennek. A szoftveres oldalon az Android 4.4-ről szóltak a pletykák, ez a Sense 6.0 felülettel kiegészítve érkezik majd.

A teljes listán emellett négymagos Snapdragon chip, két szenzorral dolgozó hátoldali kamera, 2 GB RAM, valamint microSD-támogatás szerepel még, ezek azonban még változhatnak, tekintettel arra, hogy nincs módunkban megerősíteni a hírek valódiságát. A HTC viszont kiküldte a sajtónak szánt meghívókat, ezen a március 25-i dátum szerepel kitüntetett helyen, vagyis minden valószínűség szerint ekkor mutatják majd be a következő zászlóshajót.

Érdekesség, hogy a HTC Advantage program keretében a gyártó az USA-ban ingyenes kijelzőcserét ígér a vásárlóknak az első hat hónapban, akik arról is több információt kapnak majd, hogy mikor érkeznek a soron következő szoftveres frissítések. A kezdeményezés remélhetőleg a többi régióra is kiterjed majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!