Gyurkity Péter

Újabb Sony és Huawei okostelefon

Mindkét gyártó újabb példányt dobna piacra, egyelőre a meglévő változatokat módosítgatva.

A Sony esetében valóságos dömpingről beszélhetünk, hiszen a CES alatt két fejlesztést jelentettek be (igaz, ebből az egyik kizárólag az amerikai T-Mobile kínálatában lesz elérhető), míg a rendezvényt követően egy újabb páros futott be. Most külső forrás számolt be a soron következő újoncról.

A fotókon szereplő példány az Xperia Z1 egy újabb variánsának tűnik, legalábbis a külsőből és az eddig megjelent hardveres jellemzőkből kiindulva. A forrás állítása szerint a készülék pontos neve Xperia D6503, a képen pedig jól látható, hogy a telefon alján három lyuk található (ez nyilván a mikrofon lenne), míg a kijelzőn látható fagyás arra utal, hogy a szoftver esetében a tesztelési fázisnál tartanak, amely közvetlenül a végleges példány elkészültét vezetheti fel. Az említett kijelző a vékonyabb keretnek köszönhetően közelebb áll az 5,2 hüvelykes mérethez, ám további információk egyelőre nem jelentek meg ezzel kapcsolatban.


A Huawei a már jól ismert Ascend P6 okostelefont módosította, mégpedig annak processzorát cserélve le. Az Ascend P6 S nem sok egyéb változást hoz magával, hiszen míg négymagos chipje 1,5 GHz helyett immár 1,6 GHz-en fut, az utód megtartja az eredeti változat 2 GB RAM-ját, a 4,7 hüvelykes kijelzőt, valamint a 2000 mAh-s akkumulátort. Mi több, az LTE-támogatás továbbra sem lesz elérhető, így a név és a processzor mellett nem is igazán találunk nagy újítást a listán.


A P6 S már elérhető a cég kínai weboldalán, a többi régióban ezt követően jelenhet majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!