MTI

Virtuális állásbörze az ELTE-n

A világ minden részéről elérhető virtuális állásbörzét tartanak az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) október 15. és 17. között.

Az egyetem tájékoztatója szerint az ELTE karrierközpontja a gyorsaság, az elérhetőség és a mobilitás jegyében rendezi meg idén virtuális állásbörzéjét. Az online rendezvény fő célja, hogy élő, aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot teremtsen a munkáltatók és az álláskeresők között. Az állásbörze honlapja lehetővé teszi azok számára is az álláskereséssel és karrierépítéssel kapcsolatos tájékozódást, akik korábban személyesen nem tudtak ellátogatni egy-egy hasonló programra. A résztvevőknek így nem kell végigjárniuk az állásbörzét, mert egy laptoppal bárhonnan követhetik a rendezvényt.

Mint írták: a hagyományos állásbörzéken megszokott elemek a honlapon továbbra is megmaradnak: a standokat céges bemutatkozó oldalak, a szórólapokat elektronikus állásajánlatok, a személyes beszélgetést a közösségi felületek, az önéletrajz benyújtását a dokumentumfelöltés, a szakmai programokat pedig számos segédlet és mintadokumentum helyettesíti. Az online rendezvény ideje alatt a látogatók egymással, az ELTE karrierközpont munkatársaival és a résztvevő cégek képviselőivel is folyamatosan kapcsolatban állhatnak. Az interneten fellelhető sablonos segédletekkel szemben valóban személyre szabott válaszokat kaphatnak a résztvevők és akár személyes konzultációra is foglalhatnak időpontot - írták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!