Szekeres Viktor

A főbb szereplők visszatérnek az év egyik animációs sikerének folytatására

Igaz, hogy a hazai szinkronos verzió nézőit nem nagyon érinti a hír, de a Croodék második részére az eredeti szinkronhangok nagy része már biztosan vissza fog térni.

Nicolas Cage, Ryan Reynolds és Emma Stone is aláírta szerződését, így most már biztosra vehetjük, hogy a Croodék második részében is ők lesznek a hangjai a főszereplőknek. Mindezt a tervezett folytatás rendezői, Chris Sanders és Kirk DeMicco erősítették meg az idei sikerfilm lakossági megjelenése alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Az, hogy lesz Croodék 2, már korábban bejelentésre került, bár nem volt ördöngösség kitalálni pár héttel a premiert követően, hiszen az ősemberes animációs film sikeresen nyitott és a közönség is igen kedvezően fogadta, minek köszönhetően bevételei világszerte majdnem elérték a 600 millió dollárt. A rendezők a sajtóeseményen elmondták, hogy egyelőre még nem nagyon tudnak miről beszámolni a második résszel kapcsolatban, hiszen még mindig a forgatókönyvet alakítgatják, de azt biztosra vehetjük, hogy a folytatás is ugyanolyan színes lesz, mint az eredeti, és rengeteg új teremtmény fog feltűnni benne, többek között azok, melyek az első epizódba nem fértek bele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!