Szekeres Viktor

Látványos lett az Így neveld a sárkányodat 2 előzetese

Az Így neveld a sárkányodat akkora sikert aratott 2010-ben, hogy a Dreamworks nem csak a második rész, hanem a harmadik epizód premierjének dátumát is kitűzte már. De előbb lássuk a folytatás előzetesét.

Bár még majdnem egy év választ el minket az Így neveld a sárkányodat második részének, a How to Train Your Dragon 2-nek az amerikai premierjétől, a Dreamworks már megkezdte az animációs film kampányát. Ennek első jele az, hogy megérkezett az odakint 2014. június 20-tól mozikba kerülő filmnek a kedvcsináló jellegű előzetese, mely felidézhető a folytatást várókban azt, hogy miért is szerették az első részt.


Az Így neveld a sárkányodat a jelen kor követelményeinek megfelelően természetesen a 2D-s verzió mellett 3D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető lesz. A film története 5 évvel az első epizód zárása után fog játszódni, s a középpontban a sziget lakosainak új kedvenc sportága, a sárkányverseny lesz, no meg persze a megnőtt Hablaty kalandozásai, aki sárkányával egyik útján felfedez egy titkos jégbarlangot, mely több száz vadsárkánynak ad otthon, no meg rejtélyes lovasuknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #5
    Már rég nem olvasom el SZ.V. cikkeit, csak megnézem a linkelt videókat :)
  • narumon #4
    "no meg persze a megnőtt Hablaty kalandozásai,"
  • cateran #3
    Szerintem is idosebb lett:) Amugy yippi :D Az 1. reszt nagyon kedvelem :D
  • Magiszter #2
    Az első részt vagy 4-szer néztem meg 3D-ben, mert aranyos, szórakoztató film volt. Így örömmel vettem hogy készül a második rész is. Úgy látom Hablaty kicsit megnőtt az előző rész óta. Az utolsó képkockák erről árulkodnak. Vagy csak a páncéltól lesz... felnőttesebb?
  • tartarus #1
    Az 1. rész is nagyon tetszett, azután meg tuti, h megnézem a másodikat :)