Szekeres Viktor

Emberek nélküli világról készít animációs filmet a Disney

Élőszereplős zsarufilmekre jellemző koncepciót próbál animációs formában feldolgozni a Disney. Kár, hogy a Zootopia címre hallgató végeredményt csak 2016-ban láthatjuk.

The Walt Disney Studios a stúdió saját D23 Expóján jó pár részletet napvilágra hozott az elkövetkező évek filmes terveiből. Kiderült például, hogy a stúdió 2016-os premierje a Zootopia lesz, mely cím egyelőre még csak munkacímnek tekinthető, tehát a jövőben még megváltozhat. A koncepciója azonban már nem változik meg. Erről annyit lehet tudni, hogy a műfaj természetesen komédia lesz és egy állatok által lakott városban fog játszódni, főhőse pedig egy gyorsbeszédű róka lesz, aki menekülni kényszerű, mert olyan bűncselekményt akarnák ráverni, amit nem is követett el. A menekülésben társra lel egy rendőrnyúl személyében, aki eleinte el akarja kapni őt, de miután célponttá válik, együtt próbálják felgöngyölíteni az összeesküvést.

A Zootopia eredeti változatának nézői olyan színészeket hallhatnak a főbb karakterek szerepében, mint Amy Poehler, Bill Hader, Neil Patrick Harris és Diane Keaton. A filmet az a Byron Howard, aki korábban a Voltot és az Aranyhaj és a nagy gubancot jegyezte, a történet írója pedig Jared Bush, akinek a nevéhez íróként egyelőre még nem fűzhető semmilyen film, inkább csak tévésorozatokon dolgozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #1
    oké tehát egy nyúl üldöz egy rókát... köszöntem ennyi elég is volt.