Szekeres Viktor

Itthon is láthatjuk a nyári világvége komédiáját

Amerikában nagy siker volt az Itt a vége, a hazai mozikat azonban úgy volt, hogy elkerüli. Szerencsére az Intercom kedvezve a jó filmek hazai rajongóinak, mégis bemutatja a komédiát.

Lehet, hogy a hazai forgalmazók félnek az apokalipszistől? Vagy attól, hogy ha filmesek gúnyt űznek a világvégéből. Bár az is lehet, hogy a nyár két apokaliptikus komédiáját azért nem tervezték bemutatni a hazai mozikba, mert úgy vélték, hogy a hazai közönség nem nagyon érdeklődnek Seth Rogen, illetve Simon Pegg baráti társasága iránt. Mert tény, hogy a This Is The End, és a The World's End is afféle baráti filmek, mindkettő írója, rendezője és a színészek országos cimborák - és talán ezért volt mindkét film hatalmas kritikai siker.


A különbség az, hogy míg a The World's End Amerikában elég gyengén teljesített a jegypénztáraknál, addig a This Is The End a napokban el fogja érni a 100 milliós bevételt. Előbbi filmet itthon a miskolci CineFesten lehet megnézni, jelen állás szerint nem került forgalmazásba, utóbbit viszont az eredeti tervekkel ellentétben mégis be fogják mutatni nálunk. Az Intercomnak köszönhetően október 10-től megnézhetjük magunknak a filmet, Itt a vége címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!