Szekeres Viktor

Jövő májusban érkezik a Ted készítőjének új agymenése

A Ted meglepetésszerű, 500 milliós sikerét követően a Universal stúdió megsürgette Seth MacFarlane-t, a készítőt, hogy még idén leforgassa új komédiáját. Premier májusban.

A Universal Pictures a napokban úgy döntött, hogy elhalasztja a Jurassic Park 4 jövő nyárra tervezett premierjét, ami egyben azt is jelentette, hogy a stúdió kettőre apasztotta a 2014. nyarára tervezett filmjei számát, és négyre 2014-es bemutatóit. Mindez csak azért meglepő, mert más stúdiók már sokkal hamarabb bejelentkeztek több 2014-es időpontra, s az embernek így az az illúziója támadhat, mintha a Universal stúdió maga sem tudná, hogy mivel akar előrukkolni jövőre. (Nyárra eddig a Halálos iramban 7 és a Dracula, az év további részére pedig a Gru minyonos spinoffja, valamint a Ride Along volt kiírva a Universaltól.)

De természetesen szó sincs erről, mindössze egyelőre még nem verték nagy dobra több tervüket, de úgy tűnik, hogy Seth MacFarlane és a stúdió új, közös filmjét illetően végre vannak konkrétumok. Kiderült ugyanis, hogy az A Million Ways to Die in the West című western komédia 2014. május 30-án kerül bemutatásra. A filmet MacFarlane fogja írni és rendezni, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Giovanni Ribisi és Neil Patrick Harris. A történet egy farmerről szól, akit elhagy a barátnője, de rátalál ismét a szerelemre. Azonban új szerelmének haramia férje ezt nem nézi túl jó szemmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #4
    Na csak hogy én is mondjak egy véleményt ami eltér a többitől:

    -Family guy: nézhetetlen
    -Ted: jó volt
    -Amerikai fater jó :D
  • Broafka #3
    a Family guyt szeretem, habár a mostani részek egyre erőltetettebbek. A Ted meg nem volt vicces. A maci idegesítő volt, mint vicces, és az egész téma annyira hajazott a 'You, Me and Dupree' (Én meg ő és plusz egy fő) című filmre. Maci nélkül egy egyszer megnézhető romantikus film lehetett volna. Az egész filmet a csaj teljesen hiteles reakciói és szövegei vitte el a hátán.
    De amúgy a legnagyobb baja Sethnek, hogy minden poénja kb ugyanaz. Már eleve csodálkoztam, hogy a Ted nem szólt egy kövér, vicces, ostoba családapáról, a relatíve okos feleséggel (akire persze a befogadott lény mindig rá akar nyomulni), egy valamilyen problémával (általában alkoholizmustól szenvedő (kutya vagy űrlény)) kis házikedvenc vagy egy medve. és a 3 gyerek, amiből először kaptunk egy zseni, homokos, gonosz csecsemőt, majd ezt megtoldottuk kb egy színváltással a kisebbségi verziójának az eredeti ötlete miatt.
    Szóval 3 tök ugyanolyan sorozat. Csak az egyik egy vad republikánus (inkább szélsőjobb) beállítottságú apa, a másik egy most már túl ostoba, kövér fehér apuka, a harmadik meg egy kisebbségi (ez a legerőltetettebb és leginkább nem vicces) fekete apuka.
    Már most kíváncsi leszek a következő sorozatára... Bal liberális, neonáci, antiszemita, rasszista, szélsőjobb, politikailag korrekt, "nagyon vicces" szexista, kövér és/vagy kigyúrt állandóan vakaródzó fekete csinmpánzapuka? (és természetesen gyönyörű felesége és 3 gyereke)
  • morden2 #2
    nekem a Familyben sem jönnek be a poénok, a ted meg kínos volt mint vicces. viszont az amerikai fater nekem nagyon bejön tőle :P
  • xido #1
    Hát..ilyen színészekkel gondolom túllép a vulgáris,szexista,rasszista humor,mert nekem a Family-ben bejönnek..a Tedben nem jöttek be...