Szekeres Viktor

Az új Woody Allen-film is jó lesz - itt az előzetes

A sorminta alapján idén ismét kiemelkedő Woody Allen-filmet láthatunk. A Blue Jasmine egyszerre lesz komédia és dráma, amiről az előzetesét megnézve talán mi is megbizonyosodhatunk.

Megérkezett Woody Allen legújabb filmjének, a Blue Jasmine-nek az első előzetese és egy cseppet sem okoz csalódást, azonnal a nézős lista élbolyába repítette az alkotást. Az Amerikában július 26-án bemutatásra kerülő, mondhatni menetrendszerűen érkező Allen-filmben olyan színészek fognak játszani, mint Alec Baldwin, Cate Blanchett, Bobby Cannavale, Louis C.K., Andrew Dice Clay, Sally Hawkins, Peter Sarsgaard és Michael Stuhlbarg.


Woody Allentől már megszokhattuk, hogy minden évben elkészít egy új filmet és a sorminta alapján most jól sikerült műnek kell következnie. A tavalyi Rómának szeretettel ugyanis felejthető volt, előtte azonban az Éjfélkor Párizsban remekül sikerült. Ugyanígy a 2010-es Férfit látok álmaidban csak az elfogadható kategóriába fért bele, azonban 2009-ben a Whatever Works zseniális darab lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!