Szekeres Viktor

Megvan, mikorra készül el a Ted 2

2015-ben tervezik bemutatni a Ted második részét, méghozzá az első epizóddal ellentétben nem nyáron, hanem már tavasszal. Kérdés, hogy a közönség ekkor is kifizet-e a filmre 550 millió dollárt.

Seth MacFarlane Ted című komédiája a tavalyi év egyik legmeglepőbb sikere volt. Valójában nem is a film sikere volt meglepetés, hanem annak mértéke, hiszen a komédia 50 millió dollárból készült, ráadásul úgy, hogy korábban egy stúdió már elhajtotta a Family Guy készítőjét. A Universal szerencsére nem tette ezt és a Ted Amerikában 219 millió, a világ többi részén pedig 331 millió bevételt hozott. S természetesen utolérte az eredeti filmek végzete is - stúdió jelezte, hogy igényt tartana a második részre is.

Azt viszont máig nem jelentették be, hogy mikorra tervezik a TED 2-t. A 2014-es év nem csak Mark Wahlberg Transformerses részvétele miatt lett kilőve, hanem azért is, mert McFarlane ekkorra készíti el western komédiáját, az A Million Ways to Die in the Westet Charlize Theron, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi és Liam Neeson főszereplésével. Azonban szerencsére a napokban szakított egy kis időt Twitteres követőire, akikkel egyik tweetjében azt közölte, hogy a Ted 2-vel a 2015-öt célozzák be, egész pontosan a Pészahot. (Aki kevésbé jártas a zsidó ünnepekben, az nagyjából belőheti a tervezett premiert Húsvétra.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!