Szekeres Viktor

Itt Az éhező viadala-paródia előzetese

Nem mai a trailer, de nem szeretnénk, ha bárki is kimaradna a mókából, amit a Bazi nagy film, a Spárta a köbön és a Csajozós film készítői kínálnak.

Érdekes kettősség, hogy az év, a közönség által egyik legjobban várt film Az éhezők viadalának második része - a film Amerikában minden bizonnyal nagy csatában lesz a Vasember 3-mal az év legsikeresebb filmjének címéért. Ezzel szemben Aaron Seltzer és Jason Friedberg új paródiafilmje normális esetben az év legkevésbé várt mozis alkotása is lehetne. Azonban a The Starving Games alapját értelemszerűen a The Hunger Games adja, így még az is lehet, hogy a minimális költségvetésből készített "paródia" össze fog kaparni némi bevételt.


A The Starving Games, ahogy azt már megszokhattuk a Csajozós film, a Bazi nagy film a Spárta a köbön, a Katasztrófafilm és a Vámpíros film alkotóitól, nem csak a fő célpontot fogja kifigurázni. A fent látható, kábé 2 hónapos előzetesből, valamint a további információkból kiderül, hogy az Avatart, a Sherlock Holmes-ot, A bosszúállókat, illetve a Harry Potter-filmek kedvelői is fognak számukra ismerős jelenetekre lelni.

A The Starving Games amerikai premierjére november 8-án fog sor kerülni, pár nappal Az éhezők viadala 2 előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Hány filmet láttál a készítőktől?

    Mondjuk a fenti elég hülye logika. Az egy dolog, hogy ha neked nem tetszik a BK, akkor melyik szappanoperára mondod, hogy igen színvonalas, hogy olyannak kéne lennie, de a fő kérdés az, hogy miért ezekkel a filmekkel van baj, amiket alig néznek, miért nem a 500-800 milliós bevételeket bezsebelő szuperhősökkel és mittudoménmikkel. Nem azokhoz _szoktatják_ a népet? Ezekhez, amiket megnéznek azok, akik szeretik a műfajt, de egyébként semmi mást?

    Komolyan, mintha kötelező lenne moziba járni és csak egy filmet lehetne megnézni.
  • Rozsé #3
    az a szomorú, hogy ezeknek mindig adnak pénzt és abból sokkal többet csinálnak...

    kb mint a barátok közt, nem tudnak már színvonaltalanabbat csinálni, és ehhez szoktatják az embereket, mert elég nekik
  • Zombee #2
    Pár éve elkövettem azt a hibát, hogy ezeknek a kreténeknek megnéztem 2 filmjét is. Még egyszer nem fordul elő. Ahogy a cikk címére néztem, egyből tudtam, hogy ez az ő filmjük lesz.
  • jamboox #1
    Kritikán aluli. Mint mindig.