Szekeres Viktor

Meglepően jó az új Jennifer Aniston-komédia korhatáros előzetese

Jennifer Aniston elkezdett hirtelen jó filmekben szerepelni? Még nem akarjuk elkiabálni, de az biztos, hogy a We're The Millers című komédia előzetese kifejezetten biztatónak tűnik.

Valami történhetett Jennifer Anistonnal, ugyanis a tipikus romantikus komédiáit követően olyan filmeket vállalt be, mint a hatalmas közönségsikert arató Förtelmes főnökök, majd a kifejezetten egyedi és sokak által meg nem értett Hippi-túra. Legújabb filmje, a We're The Millers sem tűnik tipikus Aniston-mozinak, a korhatárosa előzetes pedig kifejezetten élvezetesre sikerült. Persze elég sok poént ellőnek benne, így aki érzékeny az ilyesmire, az kihagyhatja.


Persze a trailerre szükség van, hiszen a sztori nem biztos, hogy meggyőzne mindenkit. Az augusztus 9-én Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Will Poulter, Ed Helms és persze Aniston főszereplésével készülő komédia egy drogkereskedőről és annak kitalált családjáról szól (egy kamu sztriptíztáncos feleség és két kamu gyerek az utcáról), akiknek az a célja, hogy feltűnésmentesen leszállítsanak egy nagyobb adag kábítószert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden2 #4
    "sokak által meg nem értett Hippi-túra" ritkán hasonlít ennyire a kritikusok és a nézők véleménye IMDB 5,6 a film ...
  • god25 #3
  • god25 #2
    +1 :D
  • Hunter of Deer #1
    Jennifer <3 naggyon jól néz ki :D