Szekeres Viktor

Olyan film uralja Amerikát, amit csak nők néztek meg

Egy koncertfilm volt a hétvége legnézettebb filmje az amerikai mozikba. A 3D-s produkció érdekessége az volt, hogy túlnyomó többségben csak lányok váltottak rá jegyet.

Amerikában nem történt meglepetés, már ami a hétvégi mozis toplista élbolyát illeti, ugyanis a legnézettebb film a One Direction: This is Us lett. A csütörtökön nálunk is bemutatásra kerülő 3D-s koncertfilm 2735 moziban került bemutatásra odakint és 15,8 millió dolláros nyitóhátvégét produkált. Ez a teljesítmény önmagában nem rossz, azonban elmarad Justin Bieber, Miley Cyrus vagy Michael Jackson koncertfilmjeinek 23 millió dollárt meghaladó debütálásától, viszont jobban kezdett, mint például Katy Perry, vagy a Jonas Brothers filmje.


Cseppet sem meglepő módon a One Direction-koncertfilmet kiugró arányban nézték meg a lányok, idén még talán nem is volt olyan filmpremier az amerikai mozikban, melynek nézői 87%-ban a gyengébb nem köreiből kerültek volna ki. Ugyancsak rettenetesen magas volt a fiatalok aránya, a nézők 65%-a még nem töltötte be 17. életévét sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!