Szekeres Viktor

Egy új komédia tarolt a magyar mozikban

Míg az Amerikában sikeres, eredeti komédiák közül a Női szervek és a Személyiségtolvaj nem aratott zajos sikert nálunk, a Családi üzelmek itthon is befutott, mondhatni tarolt.

Két hete az Elysium - Zárt világ remekül szerepelt a magyar mozikban, azonban a múlt héten bemutatott Családi üzelmek hazai premierje még Matt Damon scifijénél is több embert érdekelt. A Jason Sudeikis és Jennifer Aniston főszereplésével készült drogcsempész komédia (kritikánk itt) a bemutató hétvégéjén itthon 46 748 nézőt érdekelt, ami a 62 millió forintos bevételben tükröződött is. Ez azt jelenti, hogy a Családi üzelmek az év tíz legjobban nyitó filmje közé került hazánkban.

A Családi üzelmek természetesen Amerikában is nagy siker, a film már 96 millió dollárnál jár, nemzetközileg azonban csak most kezdik el terjeszteni, s csak ennek köszönhető, hogy egyelőre mindössze 23 milliónál tart a film. A kint bevételi teljesítmény alapján egyébként biztosra vehető, hogy a komédia Aniston egyik legsikeresebb főszerepévé fog válni, bár valószínűleg a 143 milliós amerikai bevétellel rendelkező Marley meg én maradni fog az első helyen a színésznő filmográfiájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gegeny01 #1
    Kedves Cikkíró! A 242 millió dollárig jutó minden6ó nem játszik?