Szekeres Viktor

Magyarországon is ritka nagyot bukott a Kick-Ass 2

Úgy tűnik, hogy a Kick-Ass hazai rajongóinak csak a szája nagy, a folytatásért már nincs kedvük fizetni. A Kick-Ass 2-t így az év egyik legnagyobb bukásaként lehet elkönyvelni.

Amerikában az előzetes hájphoz képest az első Kick-Ass (ami itthon Ha/ver címen futott) szereplése is csalódás volt anyagi tekintetben, de abban lehetett bízni, hogy a film tetszési indexe fel fogja turbózni a közönség érdeklődését a folytatásra. Nos, ez nem jött be, még az első epizód kedvelőinek egy része is távol maradt a Kick-Ass 2 nyitóhétvégi vetítéseitől Amerikában. Míg az első rész 19,8 millió dollárral debütált odakint és 49 millióig jutott, addig a mostani epizód csak 13 millióval és még a 30 millió dolláros összbevételt sem fogja elérni.

A Ha/ver természetesen itthon is zakózott, három éve csak 4 711-en nézték meg a premier hétvégéjén, de nálunk még inkább lehetett bízni abban, hogy a rajongók, valamint a filmet később felfedezők ezt a viszonylag alacsony nézőszámot azért megnövelik a folytatásra. Nos, ez nem így történt, a Kick-Ass 2-re a villámgyors premier, a magyar szinkron és a meghagyott eredeti cím ellenére is mindössze 3 207-en váltottak jegyet csütörtöktől vasárnapig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Nekem tetszett az első rész, letöltve láttam, meg is vettem később a DVD-t. Viszont nem fogok a nyitóhétvégén beülni rá a Cinema City-be, megvárom, amíg más mozi is vetíteni fogja. Egy CC-s jegy árából megnézzük ketten ugyanolyan minőségben.