Szekeres Viktor

Harrison Ford életének legnagyobb bukását élte meg

Harrison Ford-film még sosem hagyta annyira hidegen az amerikai közönséget, mint a pénteken bemutatott Paranoia, melynek vetítésein szinte csak a stáb családtagjai jelentek meg.

Harrison Ford pályája során amellett, hogy két hipernépszerű franchise-t sikerre vitt, főleg a 90-es években több nagyszerű bevételt hozó filmben is szerepelt. Azonban 2002 óta egyre több filmje hasal el, még az Indiana Jones 4. rész után legtöbb bevételt termelő Cowboyok és űrlények 100 milliós számai is nagyon gyengének számítanak, hiszen sokkal nagyobb durranásnak szánták a scifi-westernt.


Más kérdés, hogy idén a színész a 42 című baseballos film segítségével végre sikerben szerepelhetett - ha nem is 100 milliósban, de 95 milliósban. Ráadásul a novemberben bemutatásra kerülő scifi, a Végjáték is elsülhet jól. Azonban az Amerikában hétvégén bemutatott Paranoia című thrillerre mindez nem mondható el, hiszen a 35 millió dollárból készített, főbb szereplői között Liam Hemsworth-t és Gary Oldmant is soraiban tudó alkotás mindössze a 13. helyen debütált odakint, mégpedig a színész pályájának eddigi mélypontját jelentő 3,5 milliós bevétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #10
    Igen, a Szokeveny nagyon jo filmje pl.
    De nekem az ur-cowboyos film is tetszett...
  • zetortraktor #9
    Persze. Mert itthon nem fog bukni. A kutyát sem fogja érdekelni.
  • grebber #8
    Ezeknek az amcsiknak már semmi se jó ennyi az egész!
  • Kferro #7
    A trailer alapján igen jó kis film lehet, s két olyan színész, mint Oldman és Ford... nyami. Nem lehet, hogy alig volt reklámozva, így a kutya sem tudott róla?
  • AZTA #6
    Bruce Willis-el is ilyesmi a probléma. A kisnyugdíjas szerepeivel mostanában. Liam Neeson még talán öregebb is mint ő, mégse tűnt vénnek a Taken 2-ben.
  • zserrbo #5
    Az Ébredj velünk nekem egész bejött.
  • kalapos01 #4
    Meg a Szökevény, az Őrület, A kis szemtanú és még folytathatnám.
  • Yutani #3
    Én Fordot kopaszon valami ütős főgonosz szerepében mutattam volna be egy jobbfajta filmben.
  • Loverman #2
    vagy talán mert amúgysem egy AAA kategóriás film, és Ford is alig jobb egy B színésznél, az "életművéből" ami kiemelkedik az a Star Wars, az Indiana Jones és a Szárnyas Fejvadász. A többi filmje mind felejthető. I mean, Tűzfal?...
  • gombabácsi #1
    mert már öreg. nem akarunk öregeket látni, hanem fiatalokat, akikről a dugás jut eszünkbe, hiszen mi vagyunk a felvilágosult, civilizált nyugati világ népe

    meg pörgős is legyen egy mozi, öregek nem tudnak pörgősek lenni mert már öregek