Szekeres Viktor

Szeptemberben hozzánk is jön az Under The Dome

A TV2 nem várt sokat, már szeptemberben bemutatja a nyár amerikai sikersorozatát, az Under The Dome-ot, mely Stephen King A búra alatt című regénye alapján készült.

Míg tavasszal és nyáron az elmúlt amerikai ősz legnézettebb sorozatát adta a TV2 (Sherlock és Watson), addig most ősszel, egész pontosan szeptember 11-én az amerikai nyár legnézettebbjét kezdik sugározni. Ez pedig nem más, mint a Stephen King-féle A búra alatt című regény alapján készített Under The Dome. A nézői vélemények szerint egyébként nem túl jó sorozat hatalmas siker, hetente több, mint tízmillió nézőt ültet le a képernyők elé Amerikában, ekkora nézettséget pedig egy sorozat sem tudott elérni nyáron.


A szériát King regénye alapján Brian K. Vaughan írta, aki képregény-íróként csatlakozott a Lost - Eltűntek írógárdájához, s ez a sorozat számít második tévés munkájának. A siker révén az amerikai CBS csatorna természetesen már be is rendelte A búra alatt 2. szezonját, mely jövő nyáron kerül adásba. Ha pedig tartós marad a siker, akkor a sorozat könnyedén képernyőn maradhat 2020-ig is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!