Szekeres Viktor

A TV2 Heti hetes-klónt indít?

Kasza! címmel saját fejlesztésű showműsort indít a SuperTV2. A műsor névadó-házigazdája Kasza Tibi lesz, aki sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit - sztárvendégeivel.

Augusztus 26-tól Kasza! címmel új, heti show látható a SuperTV2-n. A hétfő esténként tíz órakor kezdődő műsor házigazdája Kasza Tibor lesz. A Nagy Duett zsűritagjaként ismert énekes a Kasza! című produkcióban az aktuális bulvárhíreket kommentálja: az első részben a TV2 megfogalmazása szerint "utánozhatatlan stílusában ad új értelmet a történeteknek", az adás második blokkjában pedig meghívott sztárvendégeivel vitatja meg a legizgalmasabb híreket.

Kasza elmondta, hogy örül az önálló műsor lehetőségének, melyben nem csak főszereplőként fog részt venni, hanem gagmenként, azaz poénjai egy részét is ő fogja írni. Sőt, azt is kiemelte, hogy nem csak másokon fognak röhögni vendégeivel, hanem saját magukon is, ha megkívánja az adott szituáció.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Olvasva ezt..eszembe jutott az az 1 hét,mikor bent volt Tibi a VV4-ben,hogy zenét írjanak..és egyik éjjel dumálásban kötöttek ki,spontán ment annyi hülyeség órákon át,ami zseniális volt..De ez mindig rosszul sül el,amikor előre gyártott műsornak kellene spontán viccesnek hatnia..Ráadásul nyilván csak tv2 sztárokkal operálhatnak vagy nagyon függetlenekkel..
  • Inquisitor #2
    Egyszer (kétszer?) már belebuktak, nem? :D
  • Etinger #1
    Vitriol.