Szekeres Viktor

Egy nap három új sorozatot indít a TV2

A TV2 belehúzott az új sorozatokba, hiszen a mai napon három új szériája is elstartol a csatornának, ráadásul egyik sem amerikai, ami sokak számára jó hír is lehet.

A TV2 képernyőjén hétfő esténként 21.35-kor láthatják a nézők a Törökországban játszódó krimisorozatot, a Gyilkossági helyszínt, melynek főhőse a vonzó nőcsábász, Mehmet Özakin felügyelő. A férfi kétfrontos harcot folytat: egyrészt a 15 milliós város bűnözői, másrészt a bürokratizmus lassan mozduló gépezete ellen küzd.

A SuperTV2-n két új sorozat is várja a tévénézőket július 22-től. A TV2-csoport legfiatalabb csatornáján minden hétköznap 19:30-tól az Egy ellopott élet című török akciófilm-sorozat nyitja a főműsoridős programot, amit 20:30-tól egy, a gyilkossági helyszínelők mindennapjait bemutató krimi, az Árulkodó nyomok fog követni. Előbbi egy ártatlanul bebörtönzött feleségét kiszabadítani igyekvő férjről szól, míg utóbbi különlegessége, hogy a megszokottól eltérően nem az Egyesült Államokban, hanem Olaszországban játszódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!