Szekeres Viktor

Távozik a sorozatból az NCIS egyik főszereplője

Az Amerika legnézettebb tévésorozatának számító NCIS elvesztette egyik női főszereplőjét, miután a Zivát alakító Cote de Pablo úgy döntött, hogy nem folytatja a szereplését a krimiben.

Nem fog szerepelni az NCIS című sorozat 11. szezonjában a Zivát alakító Cote de Pablo, miután nem tudott megegyezni a szériát gyártó stúdióval további szerepléseinek feltételeiről. A színésznőt, aki a 3. évad első részében csatlakozott a szereplőgárdához nem fogják nyom nélkül kiírni, hiszen abban megegyeztek vele, hogy az Amerikában ősszel képernyőre kerül új évad elején még visszatér, hogy elbúcsúzzon.


Az NCIS a tavalyi, 2012/13-as évadban a legnézettebb amerikai sorozatnak számított, csak hazájában átlagban 20 millióan kísérték figyelemmel az epizódjait. A szériát tavasszal újították meg a 11. évadra, miután az ugyancsak lejáró szerződéssel rendelkező Mark Harmon (Gibbs) újabb két évadra írt alá. A többi színész szerződése 2013. májusáig szól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #8
    Kis csaj meg lehet tul sokat kert, biztosnak erezte a "szeket"...
  • bmw #7
    Nekem meg inkab ez mint a LA, az olyan "gagyi" kicsit errol jobban elhiheto, hogy nyomozos....
    Persze izlesek es pofonok....
  • Kelta #6
    szerintem kevered a kettőt :)
  • mg1992mg #5
    Nekem az egész NCIS nem jön be. Ziva karaktere meg úgy méginkább nem.

    Az NCIS: Los Angeles meg nagyon is tetszik (ezaz, kövezzetek meg!!), ott jobban tudtam azonosulni a karakterekkel, meg nem annyira szurkálódó poénos mint az NCIS, hanem picit más az egész.
  • Airbus A380 #4
    Nem rossz sorozat, elvileg a JAG folytatása, kicsit fura, hogy csak katonajogi izék vannak benne, de ha megszokja az ember, élvezhető sori ez.
  • Griphons #3
    Meg lehet nézni végülis, mert jó történetei vannak, csak nem szabad komolyan venni, és nem szabad elfelejteni, hogy egy amerikai propagandasorozatról van szó, amiben az amerikai hadsereg katonái mind jófiúk, és az életüket áldozzák a nagy egyetemes igazságért.
    Amikor ez eszembe jut kicsit elfog a hányinger, ezért ritkán nézem...
  • Kelta #2
    neked...
  • AZTA #1
    Na ez még egy nézhetetlen szar.