Szekeres Viktor

A TV2 egy hét után eltüntette új sorozatát

A Bűnök és szerelmek után a TV2 újabb sorozatot vett le egyetlen hét után műsoráról. Ezúttal az áldozat a Hazugságok gyűrűjében című török széria volt, mely helyén ezentúl film lesz.

Nem élvezhette sokáig a TV2 vendégszeretetét a múlt héten bemutatott Hazugságok gyűrűjében című török sorozat, ugyanis a csatorna az első két epizód botrányos nézettségét követően eltüntette programjából. A széria első részét szerdán 232 ezren követték figyelemmel, ami mindössze 6,1%-os közönségarányt jelentett, a második részt pedig már csak 144 ezren látták (5,6%-os SHR). Ezzel párhuzamosan az RTL-es Szulejmánt 895 ezren nézték, míg a Győri ETO FC - Maccabi Tel Aviv-focimeccset 363 ezren.

A TV2 válasza minderre az, hogy a 20:30-as Aktív, valamint az utána kezdődő Hal a tortán-ismétlést követően 22:05-ös kezdési időponttal a Szökőhév című romantikus komédiát adja le. Az RTL Klub természetesen továbbra is a dupla Szulejmán-epizódokban bízik, mely sorozat minden bizonnyal gond nélkül fogja legyőzni a TV2 filmjét is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!