MTI

Elkezdődött A feláldozhatók 3. részének forgatása

Elkezdődött az akcióveteránokat felvonultató A feláldozhatók című film harmadik epizódjának forgatása Bulgáriában - adta hírül a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A rendkívüli küldetésekre toborzott csapat régi tagjai között a filmsorozat főhősén, Sylvester Stallonén kívül ismét feltűnik Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Coture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger. A akciókalandhoz csatlakozó újak névsorában Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson és Harrison Ford kapott helyet, továbbá az újoncok között van még Kellan Lutz, Ronda Rousey, a bokszoló Victor Ortiz és Glen Powell is.

Az előző két részben szereplő Bruce Willis kurtán-furcsán távozott a produkciótól. Stallone szerint - aki a filmmel kapcsolatos fejleményeket Twitteren osztja meg követőivel - a sztár "kapzsi és lusta", ami arra utalhat, hogy az anyagiakban nem tudtak megegyezni. A film kedden napvilágra került - és az imdb.com mozis adatbázis által közzétett - szinopszisa szerint Barney (Stallone), Christmas (Statham) és a "feláldozhatók" csapat többi tagja Conrad Stonebanksszel (Gibson) kerül szembe. Stonebanks egykor együtt alapította a csapatot Barneyval, de később kegyetlen fegyverkereskedő lett belőle, és azt hitte, egykori társa az életére tör. Stonebanks ezért most bosszút akar állni, de Barney felveszi a kesztyűt, és új tagokkal frissíti fel a veterán társaságot.

A film rendezője Patrick Hughes, a forgatókönyvet Stallone, Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt írta. A Lionsgate 2014. augusztus 15-re tűzte ki a bemutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #5
    Elég pocsék lett sajna...
  • LaFleur93 #4
    Sziasztok, itt van néhány háttérinformáció a film készítéséről, ha érdekel, olvassátok el:

    http://cinemaaudio.blogspot.hu/2013/08/mi-ujsag-felaldozhatok-tajekan.html
  • Zombee #3
    Hála az égnek nem esnek bele az első rész egyetlen, ám annál nagyobb hibájába. Eric Roberts remek gonosztevő, de nem kimondottan főgonosz alkat, inkább amolyan jobbkéz. Annak tényleg kitűnő, de sose ő volt az ilyen filmekben a főnök, ráadásul a csapata is gyenge volt. A második részben Van Damme fergeteges volt, igazi retro akciófilmes főgonosz volt. Mel Gibsonra kíváncsi leszek, őt nem láttam még negatív szerepben, de hamarosan megtudjuk, mennyire gonosz, a Machete Kills-ben is ő a rosszfiú, és az előzetes szerint jól csinálja.
  • jawarider2 #2
    "Elkezdődött A feláldozhatók 3. részének forgatása"

    Helyes. Nem érdekel milyen , meg fogom nézni.

    Amúgy mutathatnátok pár képet, más oldalon vannak már.
  • tomboy013 #1
    Nekem már a 2 is nagyon tetszett főként Van Damme alakítása miatt. Kíváncsi leszek Gibsonra mint "főgonoszra".