Szekeres Viktor

Ritka béna plakát Stallone és Schwarzenegger közös filmjének

Egyelőre még nem költött túl sokat a gyártója a Szupercella kampányára, de az eddigi jó döntéseket és reklámanyagokat egy meglehetősen furcsa és nem túl szerencsés nemzetközi plakát követte.

A Szupercella (The Escape Plan) első plakátja teljesen korrekt munka volt, bár csak teaser-jellegű, hiszen nem mutatta premierplánban a két főszereplőt, Sylvester Stallonét és Arnold Schwarzeneggert. Várható volt, hogy idővel kapunk egy olyan, minden bizonnyal végleges plakátot is, amin közeliben fogjuk látni a két idősödő akciósztárt. Nos, remélhetőleg nem az alant látható német plakát lesz a végleges nemzetközi verzió, mert nem tűnik túl szerencsés dizájnnak...

A Szupercella valódi főszereplője egyébként Stallone lesz, aki egy biztonsági szakértőt alakít, s elvállalja, hogy megszökik egy biztosnak hitt börtönből. Azonban kisvártatva élesben is meg kell ismételnie a "mutatványát", ugyanis ártatlanul bebörtönzik a világ legbiztonságosabbnak hitt fegyházába. Ahhoz, hogy innen is megszökjön, az egyik bentlakó (Schwarzenegger) segítségét veszi igénybe.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    Jobb mint a semmi, de mondjuk a ketarcot egymassal atfedesben kellett volna tenni, mint a betmenben volt, tul zavaro a feher szin, feny a ket felarc kozott.