Szekeres Viktor

Magyar előzetes és plakát Stallone és Schwarzenegger közös filmjének

Szupercella címen október végétől láthatjuk a hazai mozikban Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone első olyan közös filmjét, melyben mindkét színész főszereplő lesz.

Amerikában október 18-án fogják bemutatni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger első, "igazi" közös filmjét, az Escape Plant, s mi is viszonylag hamar láthatjuk a börtönből megszökős történetet, hiszen a hazai premierre jelen állás szerint hat nappal később, október 24-én fog sor kerülni. Ennek örömére megnézhetjük a film szinkronizált előzetesét és magyarított plakátját is. (Ezekből az is kiderül, hogy a film magyar címe Szupercella lesz.)


Természetesen az előzetesben hallható hangok nem számítanak véglegesnek, de nagyon valószínűséggel Stallonét Gáti Oszkár, míg Schwarzeneggert Reviczky Gábor fogja szinkronizálni. Mondhatni tehát mindketten megkapták most megszokott hangjukat, de persze az idősebbek emlékezhetnek arra, hogy korábban Gáti is elég sokszor szinkronizálta nagy Arnoldot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #4
    Vajon mennyivel szúrják ki kedvenc szikronszinászeink szemét ezért a filmért, nyamvadt 200 ezer forint? Én Gát. vagy Revi. helyében 1 millát biztos elkérnék, különben kereshetnek gyengébbeket, pl Stholt.
  • jawarider2 #3
    "...Stallone és Schwarzenegger közös filmjének..."

    Nem lennék szomorú ha több ilyen hír lenne még. Szerencsére Gáti Oszinak és Reviczky Gábornak mostanság van munkája és ha igaz lesz is még.
  • toarpad #2
    Jaja,várós.
  • jawarider2 #1
    Várós.