Szekeres Viktor

Megvan a The Expendables 3 végleges szereplőgárdája

Nicolas Cage és Jackie Chan nélkül, de Mel Gibsonnal, Harrison Forddal és Wesley Snipesszal ma megkezdődött a The Expendables harmadik részének forgatása Bulgáriában.

Amerikában augusztus 19-e természetesen nem munkaszüneti nap, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy Bulgáriában elkezdődött a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének forgatása. A forgatáskezdést illetően a gyártó Lionsgate stúdió közleményt adott ki, melyben természetesen a filmben szereplők névsorát is feltüntették. Azt persze nem tudjuk, hogy teljes-e a lista, hogy lesznek-e meglepetés cameók, de úgy tűnik, hogy kiderült, hogy mely korábbi hírek, illetve pletykák igazolódtak be.

Az Amerikában jövő év augusztusában mozikba kerülő The Expendables 3 főszereplői között ott lesz Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger, s hozzájuk csatlakozik újonnan Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, valamint Harrison Ford. A nem akciósztár státuszban lévő "újoncok" névsora pedig: Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz és Glen Powell.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    R. Coleman adott neki valamit ugynezki...:)
  • wedge31 #3
    Az öreg mad max ugy tünik kigyurta magát nehogy kilógjon a sorból...
  • Hedgehunter #2
    Mel jol lement a gym-be..! :)
  • jawarider2 #1
    Nem érdekel milyen lesz, meg fogom nézni !