Szekeres Viktor

Négy új film tarolta le hétvégén Hollywoodot

Nem túl gyakori, hogy az összes premierfilm megelőzze bevétel tekintetében a korább bemutatott alkotásokat a hétvégi toplistákon, de ezúttal ez történt Amerikában.

Amerikában a héten négy új filmet mutattak be, némelyiket szerdán, s némelyiket pénteket. A négy újonc közös jellemzője pedig az, hogy mindegyik korrekt eredménnyel debütált, meg is szerezték az amerikai hétvégi mozis bevételi toplista első négy pozícióját. A filmek között ott volt Neil Blomkamp új scifije, az Elysium - Zárt világ (Elysium), Jason Sudeikis és Jennifer Aniston komédiája, a Családi üzelmek (We're The Millers), a Repcsik (Planes) című Disney-animáció, valamint a Percy Jackson: Szörnyek tengere (Percy Jackson: Sea of Monsters).

A péntek bevételek alapján a hétvégi első helyre az Elysium a legesélyesebb, bár a 11,2 milliós azt jelenti, hogy a film 3 napos bevétele még talán a 30 millió dollárt sem éri el. A Családi üzelmek a szerdán és csütörtökön szerzett 11,5 millió dollárhoz pénteken újabb 9,5 milliót csapott hozzá. A harmadik helyet a Disney eredetileg csak DVD-re szánt filmje, a Repcsik csípte meg 8,1 millió dolláros nyitónappal. Míg a negyedik helyen a második Percy Jackson-film zárta a pénteket, csak 4,9 millió dollárral, mely előtt szerdán és csütörtökön még 8,8 milliót összeszedett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!