Szekeres Viktor

Új királya van az idei komédiáknak

Amerikában, a világ többi részével ellentétben nem a Másnaposok 3 az idei legsikeresebb komédia, ugyanis a Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével készült film még mindig érdekli a nézőket.

Amerikában már nem a Melissa McCarthy főszereplésével készült Személyiségtolvaj az év eddigi legsikeresebb komédiája, ugyanis az év elején 134,5 millió dollárig jutó, 35 millió dollárból készített komédiát letaszította a trónról a Női szervek. Az a Női szervek, melynek főszereplője ugyancsak Melissa McCarthy. A 43 millió dolláros film már 141 milliónál tart Amerikában. Érdekesség viszont, hogy előbbi film Amerikán kívül csak 39, utóbbi pedig mindössze 29 millió dollárig jutott el.


Ennek megfelelően világviszonylatban továbbra is a Másnaposok 3 a legsikeresebb (a filmben teljesen véletlenül szerepel Melissa McCarthy...), köszönhetően annak, hogy míg az amerikai közönség nem nyelte be a 103 millió dollárból készült filmet, Amerikán kívül mindenhol siker a trilógia lezárása, már majdnem 240 millió dollárt vételeztek be a nemzetközi piacon a multiplexek. Jelen állás szerint egyébként a Női szerveket a 101 milliós amerikai bevételnél tartó Nagyfiúk 2 talán megszorongathatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Jaja, 17 évvel idősebb nálam, de simán vállalnám

    Amúgy McCarthy az általam látott filmekben mindig ugyanazt az ősbunkó karaktert hozza, de úgy néz ki, hogy az amcsik ezt kajálják, nekik ez a komédia. Pl a Személyiségtolvaj c. alkotásban is talán, ha 1 poén volt, amúgy meg szánalmasak voltak a karakterek és a klisé szerű scriptek.
  • god25 #1
    Hmmm. Sandra 49 évesen is 35-nek kéz ki. :)