Szekeres Viktor

Gigaelőzetes az elkövetkező filmek legjobb pillanataiból

Aki idén már csak egy előzetest akar megnézni, annak megtaláltuk a megfelelő trailert, hiszen az több, mint 70 bemutatás előtt álló film válogatott jeleneteit tartalmazza.

Vannak, akik szeretnek filmelőzeteseket nézni, ugyanis azokból szerzik a bemutatásra váró filmekkel kapcsolatos információikat, s döntik el, hogy mit érdemes megnézni, s mit kell kihagyni. Mások pedig úgy kerülik az előzeteseket, mint a pestist, hiszen rettegnek attól, hogy bárminemű spoilerbe fussanak bele, s szeretnek úgy beülni az őket érdeklő filmre, hogy szinte semmit sem tudnak róla, így minden egyes momentuma meglepetést okozhat.


Nos, a fenti trailert az utóbbiak is lehet, hogy megnézhetik. Bár a gigaelőzetes a bemutatás előtt álló filmekből készült, de egyrészt nem írják ki, hogy mikor melyikből származó snittet használtak fel, másrészt pedig valóban minimális mennyiség került bele egy-egy alkotásból, így valószínűtlen, hogy túl nagy spoilert tartalmazna. Aki profi, az megpróbálhatja kitalálni a felhasznált több, mint 70 film címét is. (Egyik-másik a napokban már be lett mutatva a kinti mozikban.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!