Szekeres Viktor

Újabb autós akciófilm érkezik - itt az előzetese

Talán a Getaway valamennyire feledtetni fogja velünk a tavasszal látott Paul Walker főszereplésével készült Pokoli futam szörnyűségeit. Remélhetőleg a hazai mozikba is elér a film.

A Halálos iramban hatodik részének árnyékában, a napokban adta ki a Warner Bros. stúdió saját autós filmjének, a Getawaynek az első előzetesét. A film a tervek szerint Amerikában augusztus 30-án kerül bemutatásra, így akár azt is mondhatnánk, hogy épp ideje volt megjelentetni a trailert, mely alapján a film akár jól is elsülhet, ha sikerül kikerülni a kliséket. (Ebben bízunk, ugyanis a családtagok elrablása mostanság igencsak divatos lett a mozifilmekben.)


A főbb szerepekben Ethan Hawke-ot és Selena Gomezt láthatjuk, mellettük pedig még Jon Voight, Rebecca Budig és Bruce Payne fog feltűnni fontosabb szerepben, no meg persze egy felspécizett Shelby Cobra Mustang. A Sean Finegan és Gregg Maxwell Parker által írt filmet Courtney Solomon és Yaron Levy rendezte. Az írók kezdőnek mondhatók, hiszen ez az első mozis szkriptjük, a rendezők közül pedig egyik korábban operatőrként dolgozott, Solomont viszont már ismerhetjük, korábban az An American Hauntingot, valamint a Sárkányok háborúját rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    addig néztem a trailer, míg a hörcsög be nem dugta a fejét az autóba.
  • sempron07 #1
    Még jó is lehet! :)