Szekeres Viktor

4 plakát Keanu Reeves Budapesten forgatott 170 milliós akciófilmjéhez

Már több éve várjuk, hogy bemutassák Keanu Reeves 47 Ronin című akciófilmjét, s úgy tűnik, hogy a most épp aktuális karácsonyi premierdátumot végre biztosra vehetjük.

Egyes elemzők szerint nem érdemes elhamarkodni az "év legnagyobb bukása" címke megítélését a RIPD - A szellemzsaruknak, hiszen idén még láthatunk egy gigaköltségvetésű produkciót, melynek nem lehetünk biztosak a sikerében. (Persze több 100 millió feletti büdzsével rendelkező premier lesz még 2013-ban, de egy A hobbit 2 vagy Thor 2 biztosan nem fog akkorát bukni.) Igen, arról a 47 Roninról van szó, melyet még 2011 első felében forgattak Magyarországon - a tervek szerint a film karácsonykor kerül bemutatásra Amerikában.

Klikk ide! Klikk ide!

A Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano és Rinko Kikuchi főszereplésével készült akciómozi többek között a költségvetés elszabadulása miatt kapott negatív hírverést, de minden bizonnyal az sem javítja a várható bevételeket, hogy Amerikában ugyanakkor mutatják be a filmet, mint amikor a Jack Ryan című akciófilmet.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!