Szekeres Viktor

Stúdiója megbüntette a Battleship rendezőjét

Az idei év novembere helyett csak jövő év elejétől lesz látható Mark Wahlberg egyik új filmje, a Lone Survivor, melynek rendezője nem más, mint az a Peter Berg, aki látványosan nagyot bukott a Csatahajóval.

A Universal stúdió eredetileg novemberben tervezte bemutatni a Lone Survivor című háborús akciódrámát, de a napokban úgy döntöttek, hogy az igen látogatott időpont helyett inkább 2014. január 10-én engedik csak moziba a filmet. A Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana, Emile Hirsch, Ben Foster és Alexander Ludwig főszereplésével készült filmet az a Peter Berg rendezte, aki elég csúnyán elsüllyesztette a Universal Csatahajó című filmjét, így akár ezt a lépést akár kicsinyes bosszúnak is fel lehet fogni a stúdió részéről.

Persze valószínűleg nem ezzel fogják magyarázni a lépést, hanem inkább a 2014-es évüket akarják erősíteni a Universal vezetői, ugyanis míg a 2013-as esztendő elég erősnek ígérkezik számukra, addig 2014-re alig van filmtervük. A Lone Survivorrel pedig legalább tudják bővíteni az eddigi négyet. A film története egyébként a 2005-ös Operation Red Wing fedőnevű, Oszama bin Láden ellen irányuló és kudarcot valló küldetésről fog szólni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #6
    mondjuk ahhoz képest amilyen hülye az alap-elképzelés volt, egy egész jópofa scifi-techdemót hozott össze belőle berg, ha másra nem, arra jó volt hogy az ILM kicsit fitogtassa a tudását. bár lehet hogy most csak az elvetemült grafikus beszél belőlem :D
  • koschwarz #5
    szarból nem lehet várat építeni.

    legközelebb a dobókockából gyártsanak akciófilmet.

    kiba***tt hülye hálivúd.
  • Ender Wiggin #4
    nem berg a hibás a csatahajóért, hanem az az idióta, aki úgy gondoltam, hogy egy társasjátékból fasza forgatókönyet kéne írni.

    @zombee: elvileg nem inváziós flotta volt az idegen hajó, hanem bányász, ráadásul békés szándékkal. a "fegyvereik" is a szakmájuk segídeszközei voltak. így igazából nem elképzelhetetlen, hogy egy hadihajóval trükközve legyőzhették őket...
  • harmi2009 #3
    Nem a filmmel volt a gond hanem az alapötlettel. Táblás játékból filmet csinálni?
    Még jó hogy nem a Ki nevet a végénből csináltak akció filmet.
  • Zombee #2
    Gondolom, az elvileg kevésbé látogatott időszakba azért rakják át a filmet, hogy kitoljanak a rendezővel, és kevesebb bevételt szerezzenek. Ennyit megér. Berg szar filmet csinált, de az is büntit érdemel, aki hagyta. Tényleg fos a Csatahajó, a pár percnyi Torpedo sem segített, nem sikerült épkézláb módon beépíteni a sztoriba. Ráadásul a vége is totál hülyeség, nyugdíjas tengerészekkel és egy kiszuperált csatahajóval győzik le az idegeneket.
  • xido #1
    Jó gárda..Alexander nem ismerős,de a többi felsoroltat mind bírom:)