Szekeres Viktor

Ride Along: itt az új akciófilm előzetese

A jövő év egyik első sikere lehet Amerikában Kevin Hart új akciókomédiája, a Ride Along, melynek megérkezett az első előzetese. És épp olyan, mint amilyenre számítani lehetett.

Megérkezett a Universal stúdió új akciókomédiájának, a Ride Alongnak az első, kedvcsináló előzetese. A Kevin Hart és Ice Cube főszereplésével készült filmet Amerikában január 17-én fogják bemutatni, a hazai premier dátumáról még természetesen nem lehet tudni semmit, de ha igazolódik a papírforma, akkor itthon elkerüli a mozikat a film, hiszen Hart igencsak ismeretlen Magyarországon. Tavalyi nagysikerű komédiája, a Gondolkozz pasiaggyal! (Think Like a Man) is erre a sorsra jutott, pedig Amerikában 91 milliós bevételig jutott el.


A Ride Along története is romantikus komédiába lesz ágyazva, de alapvetően arról szól a film, hogy egy profi zsaru elviszi húga vőlegényét egy napra járőrözni. A filmet az a Tim Story rendezte, akinek bűnlajstromát eddig olyan alkotások ékesítik, mint az Amerikai taxi és a két Fantasztikus Négyes-mozifilm, de ő vitte sikerre korábban Ice Cube-bal a Birkanyírást, valamint a már említett Gondolkozz pasiaggyalt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!