Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Denzel Washington és Mark Wahlberg filmjének remek előzetese

Jófélének ígérkezik Denzel Washington és Mark Wahlberg közös filmje, melyet Amerikában napokon belül bemutatnak, nekünk viszont még várni kell pár hetet a premierre.

Amerikában pénteken mutatják be a 2 kaliber (2 Guns) című akciókomédiát, de sajnos a hazai premier szeptember 12-ig várnunk kell. És, hogy miért "sajnos"? Nos, elég csak megnézni a képsorokat, Baltasar Kormakur filmje kifejezetten szórakoztatónak ígérkezik, még ha látszólag nem is túl eredeti a története. Denzel Washington és Mark Wahlberg két kvázi konkurens ügynökség tisztjét fogják alakítani a 2 kaliberben, akiket kénytelenek együtt dolgozni úgy, hogy eleinte nem tudják a társukról, hogy az beépített ember.


A két főszereplő mellett még olyan színészek kapnak fontosabb szerepet a filmben, mint Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos és James Marsden. Az izlandi rendező neve pedig Wahlberg egyik tavalyi filmjéből lehet ismert, hiszen ő rendezte a Csempészeket, s nemrég Magyarországon forgatta az HBO-nak a Missionary című pilotot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    Jónak néz ki. :D