Szekeres Viktor

Megaelőzetes az új Fehér Házas akcióorgiához

Az elnök végveszélyben készítői úgy tűnik, biztosra akarnak menni, hiszen az akciófilm legújabb előzetese több, mint 4 perces. Valahol igazuk van, hiszen az előzetes azoknak szól, akik bizonytalanok.

Az amerikaiaknak már nem kell sokat aludniuk, hiszen június 28-tól láthatják az idei második Fehér Házas akciófilmet, Az elnök végveszélybent (White House Down) - a magyar premierre sajnos augusztus 29-éig várnunk kell. Az új, igencsak hosszú előzetesből kiderül, hogy aki látta a tavaszi Támadás a Fehér Ház ellent, annak sem kell aggódnia, hogy nem fog semmi újat látni a vásznon, hiszen nem csak a színészek és a rosszfiúk "cserélődtek", hanem a megközelítés és a történet is más lesz Roland Emmerich filmjében.


Amerikában Az elnök végveszélyben egyik fő nézővonzó faktora minden bizonnyal nem a rendező lesz, hanem az a Channing Tatum, aki tavaly zsinórban három főszerepével ért el 100 milliós bevételt. De persze a készítők a többi szereplővel más célcsoportokra is kivetették hálójukat, hiszen Jamie Foxx, valamint Maggie Gyllenhaal is fontos szerephez fog jutni a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!