Szekeres Viktor

Ütős lett Tom Hanks új akciófilmjének előzetese

2009-ben kétszáz év után először történt meg, hogy kalózok elfoglaltak egy amerikai hajót. A Captain Phillips a hajó kapitányáról szóló történet lesz Tom Hanks főszereplésével.

Bár akad olyan nagyobb nyári film, melynek az előzetesét még nem láttuk (igen, a 300 második részére gondolunk), a stúdiók már az őszi produkciókat is elkezdték reklámozni. Persze ez olyan nagyszabású és rettentő tömegek által várt filmek esetében, mint Az éhezők viadala: Futótűz nem meglepő, azonban pár perce felkerült a netre a Captain Phillips első előzetese is, amire közel sem mondhatjuk, hogy annyira várt lenne. Egyelőre.


Aki persze valamennyire követi a filmes híreket, az nagyon jól tudja, hogy a Captain Phillips a Bourne-filmeket is rendező Paul Greengrass új akció-thrillerje lesz, melynek nem más a főszereplője, mint Tom Hanks. Az Oscar-díjas színész partnerei a következők lesznek: Catherine Keener, Max Martini, Yul Vazquez, Michael Chernus, Chris Mulkey, Corey Johnson, David Warshofsky, John Magaro és Angus MacInnes. Az Amerikában október 11-én debütáló film Richard Phillips kapitány igaz történetet fogja elmesélni, akinek a hajóját 2009-ben szomáliai kalózok foglalták el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #3
    Tom Hanks... már ez is elég nekem, de a trailer is bejövős volt.
  • cylonflatus #2
    A 36 az 3 akart lenni... mea culpa.

    Kedves sg, karácsonyra egy szerkesztő gombot szeretnék!
  • cylonflatus #1
    Erre kíváncsi leszek. A megtörtént esetről egy doku is készült, nálunk is lement a Nat.Geon, vagy valamelyik másik ismeretterjesztő csatornán. Nagyon érdekes a végén hogyan iktatják ki a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hajót elhagyva egy kis mentőhajóval menekülő 3 kalózt, miközben túszként velük van a kapitány. Egy amerikai hadihajó követi őket folyamatosan és amikor egyértelművé válik, hogy megadni nem fogják magukat, bevetik a seal 36 mesterlövészét. A kalózokat lerendezik mint a szart, összehangolva, egyszerre ugyanabban a pillanatban kapnak headshotot, miközben imbolyog a hajó, mozognak a célpontok, etc. Nem kispályás lövészek...