Szekeres Viktor

Dobó Kata saját sorozatot kapott a TV2-től

Új trendműsorral jelentkezik július 6-tól a TV2. A szépséggel, egészséggel, divattal és számos, a modern nőt érdeklő kérdéssel foglalkozó Stílusvadász műsorvezetője a Dobó Kata lesz.

Stílusvadász címmel indul a TV2 új, szombatonként jelentkező műsora, amelynek segítségével a csatorna szerint bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról, vagy éppen kultúráról. A számos témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, "rálelhet a saját belső szépségére".

A Stílusvadász műsorvezetője egy színésznő, az egykor szupersztárnak számító Dobó Kata lesz, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, sőt saját ötleteit, véleményét is megosztja a nézőkkel. A Stílusvadász premierjére szombaton pontban délben fog sor kerülni a TV2-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!