Szekeres Viktor

Új sajátgyártású sorozat a TV2-n

A két egykori megasztáros, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila főszereplésével július 8-án induló Magyarország, jövünk! újszerű tartalommal jelentkezik a weben és a közösségi médiában.

Vadonatúj nyári projekttel jelentkezik július 8-tól a TV2. A Magyarország, jövünk! egy rendhagyó országjáró minimagazin, amelynek házigazdái a Megasztár 6-ból ismert Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila lesznek. A két énekes hetente az ország más-más nagyvárosát keresi fel, hogy megmutassa a nevezetességeket, látnivalókat, felkeressen ismert és kevésbé ismert, de érdekes embereket, és feltérképezze a helyi szórakozási lehetőségeket. Az első helyszín a csongrádi megyeszékhely, Szeged lesz.

A városlátogatásokból készült hosszabb terjedelmű videók a TV2 weboldalán napi rendszerességgel kapnak helyet, de a műsorvezetők a közösségi médiában is aktívan beszámolnak majd az aktuális eseményekről. Emellett a TV2-n minden hétköznap, napszakonként egy alkalommal rövid összefoglalót láthatnak a nézők. A TV2 különböző felületeinek fogyasztói így egyedi, platformra szabott tartalmat kapnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lengabor #1
    Mindketten a Megasztár 6-ban tűntek fel.