Szekeres Viktor

Itt megnézhető a Tűzgyűrű főcíme és stáblista-animációja

A Tűzgyűrű (Pacific Rim) ugyan nem kapott James Bondos alaposságú főcímet, azonban a képsorok gyártója úgy érezte, hogy az inrót és az outrót érdemes bemutatnia a neten is.

A Tűzgyűrű főcímén és stáblista-megjelenítésén dolgozó Imaginary Forces feltette a netre az intro és az outro képsorait, hogy aki esetleg nem tervezi megnézni a filmet, az is kapjon némi ízelítőt, mert valószínűleg ezekkel a videókkal új nézőket nem fog szerezni magának az óriásrobotok és óriás szörnyek összecsapásának krónikája. Aki pedig megnézte a filmet, annak ez úton is jeleznénk, hogy a stáblista után volt még egy bónusz jelenet is, amivel a készítők kvázi megjutalmazták azon nézőket, akik nem menekülnek ki azonnal a tömeggel, amint megjelenik a történet végeztével rendező neve a vásznon.


A körülbelül 190 millió dollárból gyártott Tűzgyűrű egy hét alatt nagyjából 100 millió dolláros bevételt ért el világszerte. Amerikában keddig 46 millió dollárt áldoztak a nézők arra, hogy megtekinthessék Guillermo el Toro akciófilmjét, a világ többi részén pedig további 53 milliót. Az amerikai adatok alapján nagyjából meg lehet becsülni, hogy a Tűzgyűrű 110 millió dollár összbevételt termelhet, az azonban nagy kérdés, hogy nemzetközileg mennyit hoz a film - ha 300 millió körül, akkor a folytatás szinte biztosra vehető.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!